Kategoriat
Ajankohtaista Tulevia tapahtumia

Kunnianarvoisan Ajahn Jayasaron dharmapuhe 29. toukokuuta

”For all who are seeking for peace of mind”

Thaimaalaista metsäperinnettä noudattava munkki Ajahn Jayasaro vieraili Suomessa toukokuun lopulla Thaimaan suurlähetystön kutsumana. Suomen Buddhalaisen Unionin vieraana maanantaina 29. toukokuuta hän piti Buddhalainen keskus Sampossa englanniksi dharmapuheen klo 17:30 alkaen, Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki (käynti Näkinpolun puolelta). Jayasaro on britti ja hyvin tunnettu opettaja Thaimaassa. Hän puhui ensin aivan perusteista, millainen uskonto buddhalaisuus on sekä Shakyamuni Buddhan ensimmäisestä opetuspuheesta Neljä jaloa Totuutta. Sen jälkeen hän vastasi viisaasti kuulijoiden esittämiin kysymyksiin. Läsnä oli noin kolmekymmentä kuulijaa. Tallenne opetuspuheesta tulee katsottavaksi Thaimaan lähetystön Facebook sivuille.