Dharma-posti

Dharma-posti on sähköpostiin perustuva tiedotuskanava, jonka tarkoituksena on välittää tiedotteita erilaisten Suomessa ja lähialueilla toimivien buddhalaisten ryhmien toiminnasta ja opetustoiminnasta, joka liittyy läheisesti buddhalaisiin traditioihin.

Tiedottaminen
Dharma-posti listalle voi lähettää viestejä kuka tahansa, joka on liittynyt listan tilaajaksi. Lähetys on yksinkertaista; lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen
dharma-posti(ät)googlegroups.com. Mikäli listalle lähetetään viesti osoitteesta, joka ei ole mukana postilistalla, ei viesti lähde eteenpäin. Suositeltava lähetysmuoto on puhtaasti tekstimuodossa oleva viesti ilman kuvia tai monimutkaisia muotoiluja. Viestiin kannattaa kuvien ja liitetiedostojen sijaan laittaa web-linkki tapahtuman tai järjestön sivulle, myös facebook-linkki toimii.

Liittyminen
Lähetä pyyntö liittyä dharma-posti listalle osoitteeseen info(ät)sbu.fi.
Saat tämän jälkeen kutsun, joka sinun tulee vielä hyväksyä. Pientä viivettä voi syntyä, sillä liittyminen hoidetaan käsityönä. Kiitos kärsivällisyydestä.

Listalta eroaminen
Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen dharma-posti+unsubscribe(ät)googlegroups.com
(ät) on kissanhäntä eli @

Omien tietojen muuttaminen
Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, voit muuttaa tietosi liittämällä uuden osoitteesi listalle ja poistamalla vanhan osoitteesi edellä kuvatulla tavalla.

Viesti ylläpitäjälle
Mikäli haluat esittää kysymyksiä suoraan listan ylläpitäjälle, ilman että kysymyksesi päätyvät kaikkien listalaisten luettavaksi, voit lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen: info(ät)sbu.fi