Kategoriat
Ajankohtaista Tulevia tapahtumia Yleiset

Buddhalaisuuden päivän retki 22.4.2023 (2566 jB)

Suomen Buddhalainen Unioni kutsui kaikkia buddhalaisia ja buddhalaisuuden ystäviä juhlimaan Buddhalaisuuden päivää, keskustelemaan ja tutustumaan Sannejin zen-temppeliin, Sannäsintie 418, 10300 Karjaa. Juhla alkoi lauantaina 22.4. klo 12 ja päättyi klo 16. Ohjelmassa oli aluksi eri perinteiden resitaatioita, SBU:n tervehdyssanat lausui puheenjohtaja Irma Rinne ja zenopettaja Sangen Salon innostava opetuspuhe. Herkullisen vegaanisen lounaan jälkeen kuulimme, kuinka vanha hirsikoulu muuttui zentemppeliksi. Kiitokset Sanneji temppelille ja kaikille mukana olijoille! Kiitos myös Kulttuuri- ja Uskontofoorumi Fokus retken tukemisesta!

Lisää kuvia löydät Mikko Vimalamitran sivuilta https://www.kuvailla.fi/?page_id=3071. 

Buddhalaisuuden päivän retken osallistujia Sanneji zentemppelillä Karjaalla.
Kuva: Mikko Vimalamitra.