SBU – kevään 2021 tapahtumia

HAVAHTUMINEN – Buddhalainen tie rauhaan

Keskiviikkona 5.5. klo 19–20 etäseminaari

Kolme harjoittajaa eri suuntauksista vastaavat etukäteen annettuihin kysymyksiin juontajan johdattelemina. Puhujina ngakpa Tromtsal Dorje (Jussi Ahlroth, aro gtér), Juha Penttilä (vipassana) ja Maria Santavuori (nichiren), juontajana Lauri Korvenmaa. Tarkemmat tiedot SBUn facebook-sivuilla. Ilmoittaudu sähköpostilla info@sbu.fi.

MAAILMA KYLÄSSÄ – Uskontojen kylä

Lauantai ja sunnuntai 29.–30.5. virtuaalifestivaali https://www.maailmakylassa.fi/

Uskontojen kylässä esittäytyvät ainakin seuraavat uskonnot: bahai, buddhalaisuus, islam, juutalaisuus, krishna, luterilaisuus, mormoni, ortodoksisuus. Verkkosivuille tulee eri uskontojen ajatuksia samoista kysymyksistä, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä uskontodialogia. Sivusto on katsottavissa vielä jonkin aikaa festivaalin jälkeen.

MEDITATIIVINEN KÄVELY

Lauantaina 5.6. Helsingissä. Kävelytapahtuma liittyy Euroopan buddhalaiseen toimintapäivään ja -kuukauteen Buddhist Action Month BAM ja European Buddhist Action Day. Meditoimme Kaisaniemen puistossa ja teemme hiljaisen kävelyn Töölönlahden ympäri. Tarkemmat tiedot myöhemmin koronatilanteen ja sään mukaisesti dharma-postissa sekä SBU verkkosivuilla ja facebook-ryhmässä. Buddhalaisen toimintakuukauden teemana on tänä vuonna Leijonan karjaisu: puhu rohkeasti levottomassa maailmassa. Lisätietoja: https://www.nbo.org.uk/bam2021/