Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Meditatiivinen kävelytapahtuma Helsingissä la 5.6. klo 14-15

Kokoonnumme Pitkänsillan eteläpäähän Kaisaniemen puolelle oheisen kuvan osoittamaan paikkaan. Kuljemme radan vierustaa, ohitamme Linnunlaulun huvilat, ylitämme sillan kautta rautatiet ja jatkamme Töölönlahden rantaa Oopperan takaa. Päätepisteenä on Oodin kirjasto. Arvioitu kesto reilu puoli tuntia. Pidämme turvavälit!

Kävelemme hiljaisuudessa, tietoisina omista mielentiloistamme ja ympäristöstämme. Alkuopastuksen kävelyyn antaa Emilia Raunio Bodhidharma-yhteisöstä. Lämpimästi kaikki tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista.

Järjestää Suomen Buddhalainen Unioni, tiedustelut info@sbu.fi

Tapahtuma on osa eurooppalaista Buddhalaista toimintakuukautta. Lisätietoja Buddhist Action Month BAM 2021.

Mitä enemmän rakkaus innostaa toimintaasi,
sitä rohkeampi ja vapaampi sinusta tulee.
– XIV Dalai-lama