Kategoriat
Ajankohtaista Tulevia tapahtumia Yleiset

Buddhalaisuuden päivä

Buddhalaisuuden päivän juhlaa vietettiin klo 12 – 15 sunnuntaina kesäkuun 12. 2022, 2566 (2565) jälkeen Buddhan, Buddhalainen Keskus Sampossa, Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki.

Keskustelimme buddhalaisten ryhmien välisestä yhteistyöstä, esimerkiksi Buddhalainen Keskus Sampossa (Ulla Skogster, Bodhidharma), Suomen Buddhalaisessa Unionissa (Irma Rinne, SBU) sekä yhteistyöstä Turun Lien Tam -luostarin kanssa (noviisimunkki Thong Dien). Lisäksi puhuttiin buddhalaisuuden opetuksesta kouluissa sekä opettajien koulutuksesta sekä vähemmistöuskontojen rakenteellisesta syrjinnästä. Keskustelu oli inspiroivaa ja rakentavaa, kiitokset läsnäolijoille!

Kuvassa Buddhalaisuuden päivän juhlijoita, mukana kunnianarvoiset munkit Thong Dinh ja Thong Tue vietnamilaisen yhteisön Lien Tam -luostarista.