Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Avoimia ovia buddhalaisiin keskuksiin Yhteisymmärrysviikolla

Tervetuloa tutustumaan buddhalaisten ryhmien toimintaan YK:n Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikolla!

Lauantaina 3.2. thai-yhteisön Buddharama temppeli on avoinna vieraille klo 13 alkaen. Paikalla on munkkeja sekä yhteisön jäseniä opastamassa. Aallokontie 25, Nukari, 05450 Nurmijärvi. Tässä vierailijat keskustelemassa munkki Yuttapholin kanssa.

Buddhalainen keskus Sampo ja siellä toimivat ryhmät pitävät kaikille avoimen non-stop meditaation sunnuntaina 11.2. klo 12-15, Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki. Lisäksi teetarjoilu ja ryhmien esittelyä.

Retki tiibetinbuddhalaisiin keskuksiin, Danakoshaan Jokioisissa ja Tiibetin kulttuurin keskukseen Alastarolla, lauantaina maaliskuussa  3.3.2018. Lähtö pikkubussilla Kiasman edestä klo 10 Helsingistä, paluu n. klo 18. Pysähdymme ruokailemaan Forssan nepalilaiseen ravintolaan (omakustanteinen ateria). Matka järjestetään yhteistyössä Kulttuurifoorumi Fokus ry:n kanssa.

Vieraat tutustuvat Danakoshan gompaan Jokioisissa.
Tiibetin taiteen keskuksessa Alastarolla.

Kaikkiin tapahtumiin avoin pääsy. Tiedustelut ja ilmoittautuminen info@sbu.fi

http://yhteisymmarrysviikko.fi/teemaviikolla-tapahtuu-2018/

https://www.facebook.com/yhteisymmarrysviikko/