Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Koulutuspäivä ”Buddhalainen kuolema ja saattohoito” 26.11.2016

SBU järjestää yhteistyössä Buddhalainen saattohoito -verkoston kanssa koulutuspäivän  aiheesta ”Buddhalainen kuolema ja saattohoito”  lauantaina 26.11.2016 klo 13-17, Huomaa kokoontumispaikka on muuttunut: Teosofisen seuran salissa Vironkatu 7 C 2, 00170 Helsinki

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki buddhalaiset ja buddhalaisuudesta kiinnostuneet. Ohjelmassa on usean eri perinteen opettajien opetuksia sekä teetarjoilun jälkeen  puheenvuoroja hoitohenkilökunnan, vapaaehtoistoiminnan sekä hautauskäytäntöjen näkökulmasta. Tarkempi ohjelma ilmestyy myöhemmin.
Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu jo nyt osoitteeseen info(et)sbu.fi

Tilaisuudessa usean eri perinteen opettajat antavat opetuksia

Tustu ohjelmaan! Katso pdf-juliste linkistä.

Lisätietoja Irma Rinne info(et)sbu.fi