Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Valokuvanäyttely Salossa

kuva1

Salossa järjestettiin valokuvanäyttelyn avajaiset 12.12. 2015 ”Dharmanunnat & Dakinit”. Näyttely on ranskalaisen valokuvaaja Oliver Adam:in  tuki ”Tibetan Nuns Project:ille” jonka tarkoitus on kiinnittää huomiota ja tukea nunnien toimintaa Intian pakolaiskeskusissa ja luostareissa. Valokuvanäyttelyn on järjestänyt Virgin Lehdonvalo ”Ihme ja Kumma” kahvilaan Annankatu 10, 24240 SALO . Kahvila on itsessään omanlainen kokemuksensa.
Avajaisissa oli erityisenä kunniavieraana Helsingin Dankosha Dharmakeskuksen hengellinen johtaja tulku Dakpa rinpoche. Paikalla oli myös Erja Varis soivine kristallikulhoineen. Musikki oli uskomattoman koskettavaa, kuin syvä musiikillinen meditaatio.

Kahvila on avoinna ma, ke, to, pe klo 10.00 – 16.00, ti 10.00 – 15.00 ja näyttelyn ajan myös la 12.00 – 16.00 sekä erikseen sovittaessa.

Kuvat ovat kohtuu hintaisia ja tuotto menee ”Tibetan Nuns Project:ille” www.tnp.org

Linkki näyttelyn avajaiskuviin Dharmanunnat & Dakinit

Kirjoittaja: Mikko Vimalamitra Koponen
Suomen Buddhalainen Unionin hallituksen jäsen
http://www.bodhidharma.fi
vimalamitra(at)gmail.com