Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Kuvia syksyn 2021 tapahtumista

Dai Tho -temppelin Kathina-juhlaa vietettiin 13. marraskuuta Keravalla. Vieraina olivat SBU:n puheenjohtaja Irma Rinne, Bodhidharmasta Mikko Koponen sekä Mitra Härkönen Suomalais-tiibetiläisestä kulttuuriseurasta.

Uskot-foorumin 10-vuotisjuhla lokakuun 10. Balder-salissa. Paneelikeskusteluun osallistuivat Ywonne Westerlund juutalaisesta yhteisöstä, imaami Anas Hajjar, kirkkoherra Laura Maria Latikka, zen-opettaja Timo Teräväinen ja Timo Koponen mormoniyhteisöstä. Puheenvuorojen aiheena oli Moving towards Peace and Human Rights in Religions.

J.O. Mallanderin buddhalaisen taiteen kokoelman avajaiset 12.11.2021. Kuvassa J.O. Mallander, Maija Butters ja Mitra Härkönen Suomi-Tiibet kulttuuriseurasta sekä Irma Rinne. Kokoelma on esillä Helinä Rautavaaran museossa 13.3.2022 saakka Espoon kauppakeskus Entressessä.

Tasa-arvon tabut ja myytit uskonnoissa -seminaari marraskuun 18. Kirkon talon Mikael-salissa. Uskot-foorumin järjestämään seminaaria seurasi noin 30 henkilöä. Parikeskusteluissa eri uskontojen edustajat keskustelivat tasa-arvosta. Mukana olivat Emilia Raunio ja Lauri Korvenmaa (Bodhidharma).