Kategoriat
Ajankohtaista Yleiset

Kathina-juhla marraskuussa Buddharama temppelissä

Suomen Buddhalaisen Unionin edustus vieraili thai-yhteisön Finnish Thai Buddhist Association kathina-juhlassa sunnuntaina 18.11.2018. Kuvassa puheenjohtaja Irma Rinne ojentaa lahjan kunnianarvoiselle munkki Mahanualille, Finnish Thai Buddhist Association yhteisön johtajalle, ja Mr. Siam Saenkhat Norjan Thaimaan lähetystöstä puhuu vierellään lahjoitettavien kaapujen pino. Tänä vuonna juhlan yhteydessä SBUlle luovutettiin Thaimaan edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadej’n muistokirja, jossa kerrotaan kuninkaan hyväntekeväisyystoiminnasta sekä esitellään buddhalaisuutta Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Juhlan suuren yleisömäärän vuoksi se pidettiin läheisellä koululla. Oli innostavaa tavata niin monia buddhalaisia ja olla mukana tässä iloisessa kansainvälisessä joukossa. Kunniavieraina olivat lisäksi SBUn edellinen puheenjohtaja Mikko Koponen sekä buddhalaisuuden tutkija FT Mitra Härkönen.

Kiitokset kaikille juhlan järjestäjille.

Lisää kuvia tapahtumasta Mikko Koposen sivuilla.