Kategoriat
Jäsenjärjestöt Yleiset

Danakosha Ling

Danakosha Ling (http://www.danakosha.fi/)

Dharmakeskus Danakosha on tiibetinbuddhalaisen Ngagyur Nyingman eli Nyingman varhaisen käännöskoulukunnan perimyslinjan ja opetusperinteen mukainen dharmayhdyskunta. Yhdyskunta rekisteröitiin Suomessa vuonna 2005 Tulku Dakpa Rinpochen hengellisessä ohjauksessa.

Tulku Dakpa Rinpoche on tiibetiläisen mestarin jälleensyntymä ja Danakoshan dharmakeskuksen hengellinen johtaja, ja hän on ensimmäinen oppilaidensa pyynnöstä Suomeen vakituisesti asumaan asettunut tiibetinbuddhalainen lama. Hän on vastaanottanut opetuksia aikamme merkittävimmiltä buddhalaisilta opettajilta, kuten Kyabje Mindrolling Trichen Rinpochelta ja Kyabje Taklung Tsetrul Rinpochelta. Hän on valmistunut Mindrollingin luostarin korkeakoulusta valtuutetuksi suutristen ja tantristen opetusten haltijaksi.

Yhteisöllä on oma keskus, Danakosha Ling, Jokioisissa Etelä-Suomessa. Kokoonnumme myös tiistaisin Helsingissä meditaatioharjoitukseen.

Danakosha Ling, Forssantie 37, 31600 Jokioinen
E-mail info(et)danakosha.fi
puh. +358 9 5878046

Johtaja Tulku Dakpa Rinpoche
Johtajan verkkosivut tdr.bio