Bussiretki theravada-temppeleihin lauantaina 29.2.2020

Matka alkaa lauantaina 29.2. klo 10 Kiasman aukiolta. Pysähdymme Keravalla suomalais-vietnamilaisen yhteisön Dai Tho -temppelissä. Jatkamme Nurmijärvelle thai-yhteisön Buddharama temppeliin. Paluu Kiasman eteen klo 16.

Matkan aikana Suomen Buddhalaisen Unionin puheenjohtaja kertoo buddhalaisuudesta Suomessa, temppeleillä on paikalla esittelijä, joka kertoo theravada-buddhalaisuudesta ja temppelin toiminnasta. Lounas tarjotaan Dai Tho -temppelissä. Matkan järjestää Suomen Buddhalainen Unioni SBU yhteistyössä Dialogikasvatus – Kulttuuri- ja Uskontofoorumi FOKUS ry:n kanssa. Matka liittyy YK:n Uskontojen ja Katsomusten Yhteisymmärrys-viikkoon, jota vietetään helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Bussiretki on ilmainen, mutta temppeleille on ystävällistä antaa vapaaehtoinen lahjoitus. Ilmoittautuminen sähköpostilla viimeistään 17.2. osoitteeseen info@sbu.fi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Dai Tho temppelin Vesak-juhla 2019.
Buddhara temppeli elokuussa 2019.
Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.