Zen-valokuvauksen nettikurssi ”Paikka meidän lähellä”

Hakaniemen ranta marraskuussa

Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikolla 1.–7.2.2021
Ohjaajana Mikko Vimalamitra Koponen

Aikataulu
Maanantai 1.2.2021 klo 18:00–19:30
Zen-valokuvauksen juuret
Perjantai 5.2.2021 klo 18:00–19:30
”Hiljaisuus, joka avaa tämän hetken”
Sunnuntai 14.2.2021 klo 18:00–19:30
Nettinäyttelyn avaus ja palautekeskustelu

Sisältö
Kurssi sisältää kaksi esitelmää zen-valokuvauksen juurista ja hiljaisesta tavasta retkeillä ja havainnoida maailmaa kameran kanssa sekä palautekeskustelun. Osallistua voivat kaikki, jotka haluavat tarkentaa näkemystään maailmasta ja sen ilmiöistä. Perinteisesti itä-aasialaisessa opetuksessa käytetään erilaisia menetelmiä, joita kutsutaan ”vapautumisen tieksi”. Niihin kuuluu myös erilaisia suosittuja taidemuotoja. Näitä ajatuksia ohjaa ja opastaa kurssilla Mikko Vimalamitra, joka on ammatiltaan videotuottaja ja -kouluttaja sekä Bodhidharma yhteisön meditaatio-ohjaaja ja Dharmaopettaja.

Nettinäyttely
Osallistujat voivat halutessaan antaa kuviaan nettinäyttelyyn, joka julkaistaan Mikko Vimalamitran verkkosivuilla Kuvailla.fi. Osallistua voi millä kameralla hyvänsä, kännykällä tai digikameralla. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille kuvaajille. Kuvia ei jyrytetä eikä arvostella.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@sbu.fi alkaa maanantaina 18.1.2021. Ilmoittautuneille lähetetään verkkolinkki. Kurssi toteutetaan Zoom-yhteyden kautta, mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Tapahtuma on maksuton, mutta halutessaan voi antaa lahjoituksen järjestävälle taholle Suomen Buddhalaiselle Unionille.

Järjestäjät
Verkkokurssin järjestää Suomen Buddhalainen Unioni SBU yhteistyössä Bodhidharman ja Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n kanssa.
Lämpimästi tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tulevia tapahtumia, Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.