Buddhalaiset Maailma kylässä festivaalilla 25.-26. toukokuuta

Suomen Buddhalainen Unioni oli myös tänä vuonna yhdessä muiden uskontojen kanssa Maailma kylässä festivaalilla. Vastasimme kysymyksiin meditaatiosta ja syntyi kiinnostavia kohtaamisia myös muiden uskontojen kanssa. Järjestimme erilaisia meditaatiohetkiä. Suosituin taisi olla buddhalaisen thai-yhteisön tanssiryhmä Thai Cultural Preservation in Finland.

SBUn osasto, esitepöytä, meditaatiopaikka ja banderolli.
Thai-tanssijoiden ryhmä valmistautuu aloittamaan.
Kloang Jau -rumputanssi.
Tanssiryhmä Thai Cultural Preservation in Finland sekä Uskontojen kylän järjestäjiä, evankelis-luterilaisen kirkon Henri Järvinen sekä Suomen Buddhalaisen Unionin Irma Rinne.
Yhteiskuva Uskontojen kylän toimijoista, Suomen Buddhalaisen Unionin lisäksi evankelis-luterilainen ja ortodoksinen kirkko, bahá’i uskonto, krishnat, Suomen Ekumeeninen Neuvosto sekä abrahaminuskoisten yhteisjärjestö Uskot-foorumi.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Yleiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.